Het chateau

LeeshoekjevanIlona 02 december 2025
Wie wil dat nou niet? Je relatie zit in een dip, je bent net ontslagen, het influencen loopt niet echt… en dan krijg je ineens een aanbod dat te mooi lijkt om waar te zijn. Een chateau in Frankrijk, aangeboden door een onbekende miljonair! Natuurlijk zitten er wat regeltjes aan vast, maar ach — wat kan er misgaan?

Adele en haar vriend Jack grijpen hun kans, maar al snel blijkt dat het perfecte plaatje scheurtjes vertoont. Terwijl Jack zich moeiteloos aanpast, voelt Adele zich steeds ongemakkelijker door de vreemde regels, angstaanjagende geluiden en die altijd aanwezige tuinman...

Een thriller die me vanaf bladzijde één het verhaal inzoog. Mooi opgebouwd, met een afwisseling tussen Adele’s verhaal vóór oud en nieuw en dat van haar zus erna — heel knap verweven.
4,5 sterren! Ik ben benieuwd naar meer van Ruth Kelly.

Meer recensies van LeeshoekjevanIlona

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.