Een bloedstollende fantasy in een prachtig opgebouwde setting!

LeesMetBritt 08 juni 2025
In een wrede wereld geïnspireerd op het Oude Rome, is het lot van Laia en Elias meer verbonden dan in eerste instantie gedacht. Beide van hen vrezen voor hun leven en dat van hun dierbaren.
Laia is een slaaf en Elias is een soldaat van het beruchte Keizerrijk. Hun leven ziet er dan wel heel anders uit, maar geen van beiden zijn vrij.
Wanneer Laia’s broer wordt gearresteerd wegens verraad, wordt ze gedwongen om haar eigen leven op het spel te zetten om dat van haar broer te redden. In ruil voor hulp van de Rebellen, moet ze spioneren in het grooste meedogenloze trainingscentrum van het Keizerrijk. Daar ontmoet ze Elias, en hij is wellicht meer van plan dan alleen haar te helpen.

Wauw! Vanaf de eerste pagina wordt de lezer het verhaal ingezogen. De fantasierijke wereld zorgt voor een prachtige setting in een bloedstollend en meeslepend verhaal. De schrijfster zorgt voor een snel lezende schrijfstijl waarin ze je meeneemt in de rauwe en eerlijke karakters van Laia en Elias die beide hartverscheurende keuzes moeten maken.
Ik had dit boek binnen een dag uit, en ben daarna meteen in deel twee gedoken. Waanzinnig!

Meer recensies van LeesMetBritt