Wauw! Dit boek is een échte fantasy!

LeesMetBritt 03 februari 2025
Oraya is als jong meisje geadopteerd door de Nightborn vampierkoning. In een wereld waar alles dodelijk voor haar is, besluit ze de rollen om te draaien en mee te doen aan de Kejari: een toernooi dat wordt gehouden door de godin van de Dood zelf.
Om de rondes van het toernooi te overleven moet ze gedwongen een alliantie sluiten met een mysterieuze rivaal. Wat blijkt dodelijker? Het toernooi, een woedende oorlog of de aantrekkingskracht voor haar rivaal?

Wauw! Dit boek is een échte fantasy. De wereldopbouw is magisch met breed scala aan mythische wezens, maar het is absoluut niet moeilijk te begrijpen. Vanaf de eerste pagina greep het mijn aandacht en heeft het niet meer losgelaten tot het einde! De schrijfstijl van de auteur leest superfijn weg en de personages zijn stuk voor stuk gelaagd.
Het heeft wat weg van The Hunger Games van Suzanne Colllins, dus als je houdt van een rete spannende enemies-to-lovers met veel actie en gevaar dan is dit boek echt wat voor jou.
(Lees van tevoren wel even de trigger-warnings, dit boek kan te grafisch zijn voor sommigen)

Ik duik in verhalen en schrijf vrijwillig recensies voor Bibliotheek Velsen – Lees je mee?

Meer recensies van LeesMetBritt