Starseed!

Leesvoer2022 Leesvoer2022
20 mrt 2022

Het boek ‘Starseed’ heb ik inmiddels gelezen. Heb heerlijke leesuren beleefd aan dit door mystica en buitengewoon visionair Rebecca Campbell geschreven zielenvrucht.

Om te beginnen met de omslag. Deze is mooi vormgegeven, maar komt mijns inziens enigszins ‘koel’ over, terwijl de inhoud ontzettend hartverwarmend is. Wèl nodigt de omslag, gezien vanuit de juiste potentiële lezer, uit om het boek aan te schaffen, temeer door de titel en de ondertitel. Het échte sterrenkind zal onmiddellijk een soort van herkenning ervaren. Veel kosmische verwarring en onzekerheid bij dergelijke gevoelsmensen wordt door dit boek weggenomen en als het goed is sta je, na het lezen van Starseed, als sterrenkind sterker in je schoenen en heb je de kracht om (eindelijk) je zielsmissie te gaan leven. De bijdragen van starseed zijn in deze bizarre wereld broodnodig en hun invloed zal in de toekomst hopelijk groot en onmisbaar zijn.
Mijn eerste indruk was zeer veelbelovend, vooral omdat ik inmiddels weet dat je niet direct moet afgaan op de omslag, maar op het diepere gevoel wat een boek oproept. Mijn gevoel was in dit geval meer dan goed en aan mijn verwachting is volledig tegemoet gekomen.
Sterker nog, mijn verwachtingen over dit bijzondere boek zijn volledig overstegen! Als lezer krijg je bijna een soort gelijkgestemde ‘aha’ ervaring met de schrijfster, (ziels) herkenning alom en het één en ander wordt duidelijk en overzichtelijk beschreven in makkelijk te begrijpen bewoordingen.
Of ik het boek zal aanraden? Ondanks het feit dat ieder mens een sterrenkind is, is de zielsmissie bij veel mensen, door maatschappelijke en materiële conditioneringen, wellicht in de jeugd of daarna, volledig kwijtgeraakt. De ontwaking, die bij velen op dit moment plaatsvindt, in achtereenvolgende fases, zorgt er echter voor dat steeds meer starseed zich herinneren wie ze zijn en wat hun bedoeling en intentie is van hun leven op ‘moeder aarde’. Puur afgaan op intuïtie, dat werkt bij mij vaak het beste en de persoon ‘voelen en lezen’ die voor je staat. Dan weet je vaak vanzelf of je ‘Starseed’ kan en mag aanraden, je wordt hierin geleid.
Zelf heb ik genoten van Starseed en het boek zal een bijzonder plekje krijgen in mijn huisbibliotheek. Een boek om zeker nog eens uit de kast te pakken!

Meer recensies van Leesvoer2022