Lichter en minder volwassen dan andere boeken van Walsh

Leoni 16 mei 2025
De moeder van Mercy is bezwangerd, en daarom net getrouwd, met de vader van Rourke. Voor hem is dat zijn vijfde huwelijk en de 17 jarige Rourke baalt ervan. Mercy en haar moeder trekken in bij de man, de zoon en zusje Amelia. Vanaf het begin mogen Mercy en Rourke elkaar niet. Hij denkt dat zij net als haar moeder een golddigger is en zij wil niets liever dan terug naar het leven dat ze kende in haar oude wereld. Mercy sluit haar laatste high school jaar af, uiteraard op dezelfde school als Rourke. Hij is daar de ster van het football team, hij mist zijn overleden moeder nog elke dag en heeft een 'alleen sex' ding met zijn ex Britt. Mercy en Rourke haten elkaar maar ze vinden elkaar ook heel aantrekkelijk. Samen in 1 huis met hun ouders op extra lange huwelijksreis, gaat dat wel goed?

Je weet dat ze een stel worden, daar spoil ik niks mee. Anders dan bij de boys of Tommen reeks van dezelfde auteur bevat dit boek minder diepgang en zware onderwerpen. Dat had ik wel verwacht. Daardoor is dit boek wat meer voor tieners dan volwassenen. De toevoeging van Molly, met haar achtergrond, als vriendin van Mercy maakt het boek interessanter. Al weet je nu al dat deel twee waarschijnlijk over haar gaat. Verder is het een vrij simpele young adult romance. Voorspelbaar maar zonder al te veel clichés.

Meer recensies van Leoni