Doorlezer!

LeonieNS 12 maart 2025
Met veel plezier deed ik mee aan de leesclub van Ilona (@ilonaslevenbijls). Ditmaal lazen en bespraken we de roman ‘Als scheuren in de aarde’ van Clare Leslie Hall. Een bijzonder liefdesverhaal met een duister tintje en de als rode draad door het verhaal verweven vraag: wat is er nou precies gebeurd? Wie met wie, wat en hoe zijn vragen die vaak door mijn hoofd schoten tijdens het lezen. In dit boek ga je terug naar het verleden van de personages Beth, Frank en Gabriel en reis je af naar het Engelse Dorset. Je leert de personages kennen en ziet hoe hun levens met elkaar verbonden raken. Een prachtig verhaal voor liefhebbers van romans met een tikje historie en een liefdesverhaal in een andere tijdsgeest. Of zou liefde van alle tijden zijn en is het verhaal ook herkenbaar in het heden..? In eerste instantie vond ik het vooral een lekkere doorlezer en had ik in mum van tijd dit boek uitgelezen, maar het verhaal schuddert na en laat je nadenken over waarom bepaalde keuzes worden gemaakt en voor wie je het meest begrip hebt. Al met al een fijn boek!

Meer recensies van LeonieNS