een solide, slimme thriller met een ijzersterk einde

LezenmetJessica 14 juli 2025
Tot de dood ons scheidt is een intrigerende en meeslepende thriller die je aandacht van begin tot eind vasthoudt. Alice Feeney weet precies hoe ze spanning moet opbouwen: elk hoofdstuk draagt bij aan het mysterie, en je blijft maar doorlezen op zoek naar de waarheid achter de verknipte relaties en geheimen die het verhaal drijven.

De opbouw is sterk en zorgvuldig. Lange tijd blijf je als lezer in het ongewisse, met steeds kleine stukjes informatie die je langzaam maar zeker naar een explosieve ontknoping leiden. En juist die ontknoping maakt dit boek zo sterk: in de laatste paar hoofdstukken valt alles op zijn plek, en komt er een twist die je niet ziet aankomen. Een echte “wow”-momentje, zoals een goede thriller betaamt.

Feeney schrijft met vaart en weet haar personages menselijk én verdacht te maken, precies zoals je hoopt in een psychologische thriller. Het verhaal is gelaagd, zonder nodeloos ingewikkeld te worden, en blijft tot het allerlaatste hoofdstuk spannend.

Tot de dood ons scheidt is een solide, slimme thriller met een ijzersterk einde. Spannend tot de laatste bladzijde en met een twist die zelfs doorgewinterde thrillerlezers zal verrassen en een aanrader voor fans van psychologische spanning met een verrassende wending.

Meer recensies van LezenmetJessica