De andere boeken van Gillian King komen nu ook zekerweten op mijn TBR te staan!
"Alles valt op zijn plek Het is niet perfect. Het is nooit perfect. Maar het is genoeg.”
In dit boek maken we kennis met:
Mette Velthoven, het jonge zusje van de overleden Kees Velthoven. Samen zijn ze opgegroeid bij hun ouders Jan & Linda Velthoven & waren een warm gezin, ondanks dat ze het thuis niet heel breed hadden.
Bjorn de Graaf, topsport tennisser & goede vriend van de overleden Kees Velthoven. Tot en met zijn 17e jaar is Bjorn opgegroeid bij zijn ouders, waarna zijn moeder het gezin verliet. Daarna was hij alleen met zijn vader. Vader heeft hoge verwachtingen van zijn zoon, en gaat behoorlijk ver hierin om dit Bjorn duidelijk te maken…
Mette krijgt de opdracht een documentaire te maken over sportlegende Bjorn de Graaf. Dit is in opdracht van Eurosport, wat een mooie kans is voor haar om zich te bewijzen in het mannelijke (tv) sportwereldje. Maar… door een heftige gebeurtenis in het verleden hebben Mette & haar ouders geen contact meer met Bjorn.
Voor deze documentaire moet Mette kiezen tussen loyaal blijven aan haar ouders of haar carrière… En is alles wel zoals het lijkt?
Wauw… Wat een fantastisch mooi verhaal!! Gillan heeft de rauwe emoties van de personages zo mooi omschreven & verwerkt in alles. Hun worstelingen… Ik voelde helemaal met Mette & Bjorn mee. Ze weet je gewoon echt te raken, waardoor je alleen maar begrip & compassie voor beide personages krijgt.
De totaal niet voorspelbare plottwists zijn ook echt zo goed!
Ondanks dat er veel (rauwe) emoties & drama in het verhaal verwerkt zijn, heeft Gillian het boek als een heerlijke feelgoodroman laten eindigen. Dit is een boek dat je bij blijft op een positieve mooie manier, waar je voor jezelf ook lessen & inspiratie uit haalt.
Dit is het 1e boek dat we zijn gaan lezen voor De World Of Romance Boekenlounge 2026, en voor mij tevens het 1e boek dat ik van Gillian King gelezen heb. Maar de andere boeken van haar komen nu ook zekerweten op mijn TBR te staan.
In dit boek maken we kennis met:
De totaal niet voorspelbare plottwists zijn ook echt zo goed!