Reminders of him — Colleen Hoover

lfvanyperen 15 augustus 2025
Dit boek gaat over het aangrijpende verhaal van Kenna, die na vijf jaar gevangenisstraf terugkeert naar het stadje waar alles misging. Haar grootste wens is om een rol te spelen in het leven van haar vierjarige dochter. Maar het verleden en het wantrouwen van de mensen om haar heen staan haar in de weg. De enige die haar zou kunnen helpen, is Ledger, maar ook hij worstelt met zijn gevoelens en loyaliteit. Naarmate hun band groeit, wordt het risico groter dat hun omgeving hen afwijst.

Dit boek raakte mij diep. Ik kreeg voor mijn gevoel een band met Kenna en voelde echt medelijden voor haar situatie. Een jonge moeder die graag in het leven van haar dochter wil zijn. Uiteraard leer je tijdens het lezen het echte verhaal kennen, waaronder over haar gevangenisstraf, en dat is zeer ontroerend. Een hoopvolle roman die laat zien dat liefde en vergeving soms meer moed vragen dan je denkt!

Meer recensies van lfvanyperen