Things we never got over — Lucy Score

lfvanyperen 21 augustus 2025
Naomi’s leven staat in één klap op zijn kop: ze vlucht van haar eigen bruiloft, wordt bedrogen door haar beruchte tweelingzus en krijgt ineens de zorg voor een nichtje waarvan ze het bestaan niet kende. Bad boy Knox wil zich verre houden van drama, maar kan de charmante vreemdelinge niet zomaar laten vallen. Terwijl Naomi probeert haar leven opnieuw op te bouwen, belandt hij steeds meer in haar wereld, ondanks zijn eigen voornemen om zich niet te binden.

Ik vond dit een prima en spicy feelgood roman met zelfs een klein vleugje spanning. Het verhaal is meeslepend, romantisch en bevat ook een mooie boodschap. Toch moet ik eerlijk zeggen dat de Nederlandse vertaling me soms echt stoorde. De schrijfstijl voelde vaak kinderachtig, er zaten voor mijn gevoel foutjes in en het boek had ook echt korter gekund. De mannelijke personages riepen af en toe enorme irritatie op vanwege hun arrogantie en jaloezie, wat soms te erg richting onrealistisch ging.

Al met al wel een vermakelijk verhaal dat me nieuwsgierig maakt naar de rest van de serie, maar geen enorme hoogvlieger. Ik ga het vervolg niet meteen oppakken, maar ik ga de serie uiteindelijk zeker verder lezen.

3.5 sterren

Meer recensies van lfvanyperen

In 1938 vluchten de Freuds van Wenen naar Londen, waar Anna Freud weeshuizen opricht en op zoek gaat naar erkenning en hechte vriendschappen.

De jonge, verloren Ambre komt na een mislukte zelfmoordpoging in een hotel in de bergen terecht, waar ze zichzelf en het leven opnieuw leert te ontdekken.