Handtekening van het kwaad — Chris Carter

lfvanyperen 01 september 2025
Wanneer in een verlaten huis het zwaar mishandelde lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden, wordt rechercheur en profiler Robert Hunter ingeschakeld. Het slachtoffer heeft een vreemd symbool in haar nek, exact hetzelfde teken dat ooit werd gebruikt door een seriemoordenaar die al jaren dood is. Is er een copycat aan het werk, of heeft Hunter destijds de verkeerde man opgepakt? Samen met zijn partner Garcia begint hij aan een zenuwslopend onderzoek waarin elke seconde telt.

Wat een bizar boek!! Vanaf de eerste bladzijde zat ik er helemaal in en was het gelijk al enorm spannend. Ik probeerde steeds mee te puzzelen wie de dader kon zijn, maar deze plottwists had ik totaal niet zien aankomen. Zelfs op de laatste twee pagina’s word je nog weer verrast. Het is niet normaal zo goed geschreven. Ondanks dat er veel gebeurt, wordt het niet onduidelijk en kun je het verhaal goed volgen. Voor mij echt een thriller die je in één adem wilt uitlezen.

Ik had per ongeluk een later deel uit deze serie al eerder gelezen, maar dat kan gewoon! Je volgt door de serie heen wel het verhaal van Robert Hunter en zijn partner, maar ieder boekt heeft daarnaast een eigen verhaal. Ik ben mega benieuwd naar deel 2!

Meer recensies van lfvanyperen