The tenant — Freida McFadden

lynnfayvanyperen lynnfayvanyperen
21 mrt 2025

Blake Porter lijkt alles voor elkaar te hebben: een goedbetaalde baan, een prachtige woning en een verloofde met wie hij een toekomst opbouwt. Maar als hij plotseling ontslagen wordt en de hypotheek niet meer kan betalen, komt hij in de problemen. Dan is daar Whitney: knap, vriendelijk en op zoek naar een kamer om te huren. Ze lijkt de perfecte oplossing, maar al snel beginnen er vreemde dingen te gebeuren. De buren gedragen zich raar, er hangt een onverklaarbare stank in huis en Blake hoort ’s nachts angstaanjagende geluiden. Langzaam wordt duidelijk dat er iets gruwelijks schuilt achter de muren van zijn eigen huis.

Dit was voor mij echt weer een klassiek McFadden-boek! Ik heb enorm genoten en bij de plottwist viel mijn mond letterlijk open. Hoewel ik inmiddels zou moeten weten hoe haar verhalen in elkaar steken, wist ze me toch weer te verrassen. Voor lezers die vaker boeken van McFadden hebben gelezen, kan het plot misschien iets voorspelbaarder zijn, maar dat deed voor mij niets af aan het leesplezier. De emoties zijn in dit boek extra sterk neergezet; sommige scènes waren zó beeldend dat ik er letterlijk van moest kokhalzen.
The Tenant is spannend, meeslepend en heerlijk duister: precies wat je wilt van Frieda McFadden. Wat mij betreft absoluut weer een topper!

Meer recensies van lynnfayvanyperen