Een glimp van jou — Holly Miller
Ik had wegens de lovende recensies veel zin om dit boek op te pakken, maar ik ben erg teleurgesteld eerlijk gezegd. Dit boek gaat over Joel en Callie. Joel heeft een gave waarbij hij de toekomst kan voorspellen, echter alleen van de mensen van wie hij houdt. Dat houdt hem tegen in de liefde en hij heeft besloten nooit meer verliefd te willen worden. Tot hij Callie ontmoet in het koffiezaakje waar zij werkt. Joel krijgt al snel voorspellingen over Callie haar leven, welke voor de lezer bijna gelijk duidelijk worden, maar voor Callie zelf niet. De teleurstelling zit hem in dat er geen twists in het boek zitten. Joels voorspellingen komen uit en het verleden met zijn eigen moeder herhaalt zich. Dit maakt het boek eigenlijk tamelijk saai. Je hoopt dat de oneindige liefde tussen hun ervoor zorgt dat er een wonder gebeurt, en daarmee een plottwist, maar dat blijft uit.
Dit is een liefdesverhaal met een extra laagje door de gave van Joel, maar is verder geen hoogvlieger helaas! 2.5-sterren van mij.