De manier om in de kerstsfeer te komen!
Twee jaar geleden begonnen we aan de Grompus, vorig jaar stortten we ons op de Notenkraker en dit jaar gaan we de hele maand december genieten van Winston! Een boek van Alex T. Smith in de decembermaand begint een fijne traditie te worden!
In Hoe Winston Kerstmis redde leren we Winston het kleine, witte muisje kennen. Als hij een enveloppe vindt die uit de brievenbus is gevallen, valt zijn oog gelijk op het adres. De brief is gericht aan de kerstman! Winston ziet het als zijn missie om de brief toch bij de kerstman te krijgen. Dat belooft een spannend avontuur te worden. Zal het Winston lukken om de kerstman te bereiken voor 25 december?
Hoe Winston Kerstmis redde is een adventkalender in de vorm van een boek. Elke dag staat er een hoofdstuk voor je klaar. En als je op 1 december begint, heb je het boek op eerste kerstdag uit. Maar je kunt het natuurlijk helemaal zelf indelen. Elk hoofdstuk eindigt met een spannende cliffhanger, het is je dus vergeven als je soms stiekem verder leest. Na elk hoofdstuk vind je een leuke 'kersterige doe-dingetjes'. Vervelen in de kerstvakantie is er dit jaar dus niet bij! Kersthapjes, een pompon roodborstje, sneeuwvlokken maken. Elke dag een nieuw creatief of lekker idee. Hoeft niet, mag wel.