Tot het einde spannend
Dit boek komt uit een minibieb.
Het is een mooie liefdesroman. Hoofdpersoon Veronica woont op het kasteel dat al eeuwen in bezit van haar familie is. Dat betekent niet dat ze rijk zijn. Het kasteel en het landgoed hebben veel achterstallig onderhoud en alleen een grote zak geld kan hen redden van gedwongen verkoop. Of een huwelijk met een rijke man. Maar wat wil Veronica zelf?
Toen ik de achterflap las, dacht ik al te weten hoe het ongeveer zou eindigen, maar de auteur heeft er een leuke twist aan gegeven, waardoor het verhaal en de afloop tot het einde toe spannend bleven. Ook de personages komen goed uit de verf met elk hun eigen karakter en drijfveren.