Een spannende, bloedstollende en huiveringwekkende thriller. Zeker aanrader!

Een hartverscheurende en verwrongen detectivethriller is het 6e boek in de reeks van Robert Hunter Serie. De Beste Vriend is iets anders dan de rest van de serie. Dit had de auteur mij vooraf al verteld, maar ik kan je zeggen dat het net zo goed was!

Hierin volgen we het onderzoek vanuit een andere hoek. We weten wie de moordenaar is, aangezien hij Hunter aanwijzingen geeft over waar hij zijn slachtoffers kan vinden. Als een kat-en-muisachtervolging in omgekeerde richting zoals Carter ons fantastisch inzicht geeft in de verontrustende geest van een moordenaar (leidend door zijn eigen ervaringen als een crimineel psycholoog). Wat Carters schrijfstijl eindeloos aantrekkelijk maakt, is de authentieke stem die doordringt vanuit de ervaring uit de eerste hand en ik ben een liefhebber van thrillerboeken die door auteurs met werkelijke kennis van zaken zijn geschreven. In dit boek wordt de lezer nog harder geraakt door de pure kwaadaardigheid van de belangrijkste tegenstander. Gecombineerd met de kracht van het verhaal en de plagerige minicliffhangers grijpt het verhaal je echt aan bij de keel, spoelt jou als lezer van beging tot eind in een moeras van geweld en verdorvenheid.

Het was wederom erg originele verhaallijn met een ontzettend scherpzinnig en ijzingwekkend plot. Het hield mij van begin tot eind in zijn greep, terwijl ik me bleef afvragen of iemand slecht geboren kan worden of dat zelfs de meest respectabele mensen tot het uiterste gedreven kunnen worden. De duivel omringt ons allemaal en enkelen geven daar gehoor aan.

Ik heb erg genoten van dit boek. Het is wederom een spannende, bloedstollende en huiveringwekkende thriller. Zeker aanrader!

Meer recensies van LifeChangerReader