Een kort duister verhaal vol spice
Een donkere reinterpretatie van het verhaal van Peter Pan en Wendy Darling. In deze versie is Peter Pan niet de schattige held uit jeugdsprookjes, maar een gruwelijk figuur — “Hook was never the villain”.
Al zo’n tweehonderd jaar verdwijnen alle Darling-vrouwen op hun 18e verjaardag. Soms keren ze na een dag terug, soms na een week of maand. Winnie Darling is nu aan de beurt.
Winnie wordt meegenomen naar Neverland maar dit is geen vrolijk kinderrijk: het is een vervallen, duistere plek, onder heerschappij van Peter Pan. Daar bevindt ze zich in een huis met de Lost Boys als zowel gevangen als gast. Kan zij Peter Pan helpen met zijn zoektocht om Neverland en zichzelf te redden?
Een kort duister verhaal vol spice. Soms een beetje teveel en niet op zijn plek waardoor het verhaal te niet doet. Het boek eindigt wel weer met een goede spanning en een cliffhanger waardoor ik wel verder wil met deze serie.