" Een fractie van een seconde is het alsof Hermelien pertrificus totalus op me heeft afgevuurd."

LisanneGorseling LisanneGorseling
21 mrt 2025

Holly werkt al jaren als assistent bij het programma Alles draait om liefde. Elk jaar met kerst wordt er een speciale uitzending gemaakt "Alles draait om kerst". Dit jaar is eindelijk haar kans om een promotie te krijgen als eindredacteur omdat Jose met pensioen gaat. Als er dan Olivier Wolfs, de rijke zoon van een mediamagnaat, door zijn vader naar voren wordt geschoven voor deze functie, dreigt het toch anders te lopen dan Holly had gedacht. Ze moeten met elkaar de strijd aan voor de beste uitzending voor de kersteditie. Ze mogen elkaar totaal niet maar als ze elkaar dan beter leren kennen draaien de verwachtingen die ze van elkaar hebben toch bij. Wie krijgt uiteindelijk de functie?

Iris Visser schrijft dit verhaal met zoveel leuke beeldende en grappige uitspraken. De dynamiek tussen Holly en Olivier wordt goed neergezet. Ik vind het ook erg leuk eens een andere familiesetting te lezen. Ik heb erg genoten van dit boek!

"Dit voelt gewoon te lekker en te goed. Het is een beetje alsof je een zak M&M’s opentrekt: de eerste chocoladebol knapt zalig tussen je kiezen uit elkaar. Het krokante laagje brokkelt stukje bij beetje af. De tweede stop je nog wat sneller in je mond dan de eerste. En dan ga je door omdat je er geen genoeg van kunt krijgen, net zo lang totdat de zak leeg is."

Meer recensies van LisanneGorseling