Wat een heerlijke liefdesverhaal voor deze decembermaand!

LisanneGorseling 06 december 2025
"Ik wil zo graag die harde buitenkant van hem afpellen, want iedere keer dat ik hem zie, weet ik zekerder dat er iets wilds, ongetemds en gruwelijk sexy’s onder die nette kleding van hem schuilt."

Aniek is alleenstaande moeder van twee kleine kindjes. Op het werk vind ze een man onwijs aantrekkelijk, alleen is hij net een robot en krijgt ze geen hoogte van hem. Terwijl deze robot, Carsten, juist zich geen houding weet te geven als hij in de buurt van Aniek is. Als ze tijdens een kerstfeest van het werk nader tot elkaar komen spatten de vonken ervanaf.

Wat een heerlijke spanning tussen Aniek en Carsten. Vol humor en geestige omschrijvingen. Geweldig recht voor zijn raap geschreven door Nicole Schelling. Ik ben helemaal verliefd geworden op Carsten. Jammer dat het zo'n kort verhaal is had meer van ze willen weten. Het is ook erg fijn voorgelezen waardoor ik er helemaal in op kon gaan tijdens de huishoudelijk taken.

Meer recensies van LisanneGorseling