Hulp uit onverwachte hoek
Wat een dijk van een boek! Ik kan niet anders zeggen. Korte hoofdstukken, een vlotte schrijfstijl, spannende pageturners en bijzondere plot-twists.
Millie komt als huishoudelijke hulp bij de Winchesters terecht en kan in eerste instantie haar geluk niet op. Woonachtig in haar auto en met een verleden in de gevangenis is het tijd voor een nieuwe start. De Winchesters lijken in eerste instantie een goede keuze maar of dat ook echt zo is dat is nog maar de vraag. De vrouw des huizes, Nina, is erg wispelturig en lijkt psychisch niet in orde. Haar dochter Cecelia komt in haar smetteloze jurkjes over als een verwend kind. Eigenlijk is alleen de man des huizes, Andrew, een persoon voor wie je veel empathie op kan brengen. Hij is knap en behulpzaam en beschermt Millie tegen de grillen van zijn vrouw. Toch is niets wat het lijkt ...
Het boek heeft een fantastische opbouw waarbij je het verhaal vanuit verschillende perspectieven leest. De plot-twist op het eind had ik niet verwacht maar was zeker erg goed. Het boek smaakte naar meer en inmiddels heb ik deel 2 ook gelezen.
Als je van psychologische thrillers houdt dan is dit een boek wat je moet lezen. Heb in een zeer korte tijd al drie boeken van deze schrijfster verslonden en ben benieuwd naar meer!