Wat een topper!
19/91
“Maar hier... hier in deze uithoek kun je zomaar verdwijnen dacht ik, zonder ooit nog terug te komen.” blz. 56
Synopsis:
In de zomer van 1991 verdwijnt een jongen van een zomerkamp op het eiland Terschelling. Maandenlang wordt er gezocht, maar met de jaren verdwijnt de hoop hem ooit nog terug te vinden.
Elf jaar later, in de zomer van 2002, wordt Basha Berkel naar datzelfde rotkamp gestuurd. In de bus hoort ze fluisteren over een verdwenen jongen en bij het kampvuur beginnen de eerste spookverhalen. Wanneer ze die avond met haar zaklamp langs de balk boven haar stapelbed schijnt, vindt Basha mysterieuze tekens in het hout gekrast.
Ze begint een onderzoek, maar heeft geen idee welk duister geheim ze daarmee aan het licht brengt...
Wow, wat een boek is dit. Een boek waar ik aan de ene kant heel veel over wil vertellen maar aan de andere kant ook niet omdat ik vind dat iedereen dit zelf moet ervaren.
Want als je eenmaal begint is er geen houden meer aan en word je zo meegezogen het verhaal in!
Dit boek heb ik echt met me meegesleept en overal waar ik maar een moment had in gelezen. Het is een absolute aanrader.
Ik had niet anders verwacht aangezien de andere twee boeken van Tom Rijpert ook steengoed waren. Maar deze, deze overtreft alle verwachtingen! Dit boek heeft alles wat een spannend boek nodig heeft en nog meer. Dit boek zal beslist een klassieker worden die veel kinderen aan het lezen krijgt.
Want of je nu 11, 22, 33 of 44 bent dit boek moet iedereen echt lezen. Dus lees dit boek! LEES DIT BOEK, ik kan het niet genoeg benadrukken dus nogmaals LEES DIT BOEK!
Synopsis: