Een heerlijk boek met een geurtje
Alle billen laten scheetjes – alles wat je wilt weten over die fantastische scheten!
“Hazen laten stevige scheten al springend – op en neer."
Synopsis:
Geen paniek als je eens een windje laat, dat is heel normaal!
Iedereen laat weleens een scheetje – en in dit boek staan ze allemaal!
Een opWINDende en hilarische ode aan scheetjes en billen!
Zeg nou zelf een boek met deze titel die kun je toch zelfs als volwassene niet laten liggen en maakt je toch stiekem nieuwsgierig.
En nieuwsgierig was ik! Toen deze werd bezorgd stond Lenn net bij me, keek en zei meteen ‘oh, wow billen!’ En dat wordt natuurlijk als hilarisch bevonden als je zes bent.
Natuurlijk moest het boek ook meteen gelezen worden. En dat stelde niet teleur.
Naast de prachtige illustraties zit het verhaal ook erg leuk in elkaar. Heerlijk praten over scheetjes, nu mag het.
En daarmee kwam bij mij ook de gedachte dat het boek ideaal is om in de klas in te zetten. Er is altijd wel een moment waarop een kind een scheetje laat. Hilarisch voor de anderen maar meestal niet zo fijn voor diegene die het gebeurt. Daarbij is er dan altijd wel een of andere grapjas die erover door blijft gaan dat iemand een scheet heeft gelaten. En dan is dit boek mooi in te zetten, want zoals in de synopsis te lezen iedereen laat wel eens een windje en dat is heel normaal.
Kortom een heerlijk boek om lekker samen bij te gniffelen, te lachen en van te genieten. Maar ook een boek om samen te spreken over iets wat iedereen wel eens doet.
Jij laat toch ook wel eens een scheetje?
“Hazen laten stevige scheten al springend – op en neer."
Synopsis:
Geen paniek als je eens een windje laat, dat is heel normaal!
Iedereen laat weleens een scheetje – en in dit boek staan ze allemaal!
Een opWINDende en hilarische ode aan scheetjes en billen!
Natuurlijk moest het boek ook meteen gelezen worden. En dat stelde niet teleur.
Jij laat toch ook wel eens een scheetje?