Een kerst voor in de boom
Mag ik gewoon keihard klagen dat dit verhaal te kort was? Ik ben dol op dit soort heerlijke kerstverhalen en wat mij betreft had Lotte gewoon de volle 300 pagina's mogen krijgen ;)
Lotte is haar kerstgevoel al een paar jaar geleden kwijtgeraakt en zet zelfs geen kerstboom meer op. Ook de eeuwige vraag 'of zij nu ook eens iemand meeneemt naar het kerstdiner' probeert ze ook zoveel mogelijk te ontwijken. Hoewel haar eigen kerstgevoel ver te zoeken is, maakt Lotte wel de mooiste kerstversieringen voor de klanten van haar bedrijf Sparkling Stories. Van hun warmste kerstherinneringen maakt ze handgeschilderde kerstballen.
Maar als haar eigen, minder leuke, kerstherinnering ineens voor haar neus staat weet ze niet of ze dit jaar wél nieuwe kerstherinneringen in de boom gaat hangen.
Een kerst voor in de boom is een heerlijk verhaal voor tussendoor en zorgt er echt voor dat je eigen warme kerstgevoel begint te borrelen.