Groen als gras!
Als onderdeel van de booktour mocht ik Kalverliefde nét even iets eerder lezen dan alle anderen en wat was het een leuke ervaring!
Floor is eigenlijk een hele normale Brabantse meid. Ze werk in een bakkerij en is tot over haar oren verliefd op Toby, de zoon van haar baas en haar voormalige collega. Nu hij echter naar Amsterdam is verhuist, weet Floor niet zo goed wat ze met de liefde aan moet. Als haar vriendin Lis haar opgeeft voor het nieuwe datingprogramma Kalverliefde staat ze dan ook niet direct te springen om mee te doen. Waarom zouden ze háár daarvoor uitkiezen? Wat is er nou bijzonder aan de dochter van een agrariër? Toch trekt ze de stoute schoenen aan en doet auditie. Als ze wordt geselecteerd als kandidaat is ze meer dan verbaasd. Het programma wordt opgenomen op een melkveehouderij en als boerendochter vindt ze haar draai daar heel gemakkelijk. Ging het vinden van een nieuwe liefde maar net zo makkelijk!
Ik heb het e-book met veel plezier gelezen. Korte hoofdstukken zorgen ervoor dat je snel in het verhaal zit en er in korte leestijd ook veel gebeurt. Dit alles zorgt ervoor dat je dan ook echt door het verhaal heen vliegt.
Heerlijke feelgood van Hollandse bodem waar ook nog een deel 2 en 3 van zullen verschijnen. Ik kijk er naar uit!
Lees mijn volledige boekenblog op: https://mamagisch.nl/kalverliefde/
Lees mijn volledige boekenblog op: https://mamagisch.nl/kalverliefde/