Een waardige afsluiter van een fijne feelgoodserie!

Mamagisch 10 juli 2023
Nadat ik de eer had om de eerste twee delen uit de Studio Holland serie vroegtijdig te mogen lezen, wilde ik dat voor het derde deel, Weg van jou, natuurlijk ook wel graag doen!

In dit laatste deel maakt Floor ineens hele grote stappen. Ze praten over samenwonen, ze gaat haar eigen tv-programma presenteren en uiteindelijk verhuist ze van het Brabantse platteland naar de Utrechtse binnenstad. Het zijn nogal wat veranderen die ook niet allemaal zonder slag of stoot gaan. Jacob is niet direct overtuigd over het samenwonen, op haar werkt moet Floor dealen met een crew die heel anders is dan ze gewend was bij haar vorige programma's en Utrecht blijkt in eerste instantie helemaal niet zo leuk of praktisch te zijn als ze had verwacht.

Dit deel zorgt weer even voor een stukje realiteit in het feelgood verhaal. Niet alles gaat over rozen en hoewel het van de buitenkant allemaal prefect eruit ziet, is dat dus lang niet altijd zo. Yvonne van den Nieuwenhuizen heeft een prachtig eind geschreven aan een heerlijke serie!

Lees mijn uitgebreide review op: https://mamagisch.nl/gelezen-weg-van-jou/

Meer recensies van Mamagisch