Durf jij los te laten?
Voordat ik loslaat – Gabrielle Meyer
Wat als je drie levens tegelijk kon leiden… en op je 21e maar één mocht kiezen? Dat is precies het dilemma van Maggie in Voordat ik loslaat, het adembenemende tweede deel in Gabrielle Meyers Timeless-serie. Deze roman is een reis door tijd, liefde en identiteit en je vliegt erdoorheen!
Maggie leeft in drie tijdperken: als Margaret Wakefield in 1861, midden in de Amerikaanse Burgeroorlog, als verpleegster Maggie Hollingworth in 1941 op weg naar Pearl Harbor, en als geneeskundestudente Meg Clarke in 2001, vol dromen en ambitie. Wat deze vrouw zo bijzonder maakt, is hoe haar levens met elkaar verweven zijn. Elk tijdperk laat een andere kant van haar zien – de zorgzame idealist, de dappere realist en de moderne vrouw die alles wil begrijpen.
Gabrielle Meyer schrijft met een heerlijke mix van geschiedenis en emotie. De details laten elk tijdperk tot leven komen, van de geuren van de ziekenzalen tot de spanning aan boord van het oorlogsschip. En dan die romantiek… verschillende mannen, en maar één hart om te kiezen. De spanning stijgt naarmate Maggie ’s keuze dichterbij komt en als de epiloog aanbreekt, móét je gewoon even slikken.
Voordat ik loslaat is een boek dat je raakt, meeneemt en niet meer loslaat (pun intended). Perfect voor fans van tijdreizende verhalen, sterke vrouwen en meeslepende liefdes. Gabrielle Meyer bewijst opnieuw dat ze niet zomaar schrijft, maar betovert. Elk hoofdstuk opnieuw.
Dus… ben jij meer een Margaret, een Maggie of een Meg?
Nieuw deel Timeless Serie alert!
Voordat ik loslaat neemt je mee op een tijdreis door 1861, 1941 én 2001, met één ongelooflijke vrouw: Maggie. Drie levens, drie liefdes, maar één keuze op haar 21e verjaardag. Kan jij kiezen wie je écht bent… als je eigenlijk drie mensen tegelijk bent?
Gabrielle Meyer schrijft zo meeslepend dat je elk tijdperk bijna kunt ruiken. Van burgeroorlog tot ziekenzaal van een hospitaal, alles voelt levensecht. Maggie is niet zomaar een personage, ze is een emotionele rollercoaster van kracht, kwetsbaarheid en pure levenswijsheid.
En romance? Een driehoeksverhouding met karakter! En die epiloog? Die slaat in als een bom.
Voor liefhebbers van historische romans, tijdreisverhalen en sterke vrouwen met een complexe ziel is dit een must-read.
Dus… ben jij meer een Margaret, een Maggie of een Meg?
Nieuw deel Timeless Serie alert!