Super feelgood met kerst
Het boek heeft een heerlijke kerstcover, getekende kerst takjes en dennenbomen in vrolijke groene kleuren.
Het is een echte feelgood van de populaire schrijfster Sarah Morgan.
Ik heb dit boek helaas niet met kerst kunnen lezen, maar hij blijkt ook buiten het kerstperiode erg leuk te zijn.
Het boek is hartverwarmend, het gaat om de kerstviering van een familie in North Cumberland (ik zag voor me al die mooie scenes van de serie Vera voor me die zich daar ook afspeelt.).
Alle leden van de familie komen naar het familiehuis om kerst met elkaar te vieren. Helaas nemen zo ook allemaal hen kleine en grote zorgen met zich mee. De zoon is spontaan getrouwd, dochter heeft problemen in haar huwelijk en vader heeft moeite met zijn rol als pensionado. Dit zorgt voor miscommunicatie, ontwijkende antwoorden en tot slot een kleine leugen. Dit veroorzaakt verrassingen en grote hilariteit,.mijn favoriete personage is Oma, die is heel direct en neemt geen blad voor haar mond. Hiermee creëert ze soms gênante en grappige situaties. Een heerlijke familie, die je gewoon in je hart sluit, voor iedereen herkenbaar.
Ik heb het boek met een grote glimlacht op mijn gezicht gelezen.
Kortom een geweldige kerst boek met veel goede uitgewerkte karakters die samen de perfecte kerst moeten organiseren, maar soms een tikje chaotisch overkomt. Wat eigenlijk gewoon hoort bij een familiekerst.
4 geweldige sterren.
Het is een echte feelgood van de populaire schrijfster Sarah Morgan.
Ik heb het boek met een grote glimlacht op mijn gezicht gelezen.
4 geweldige sterren.