Smaakt naar meer
Vergelding is voor mij de kennismaking met deze schrijver.
Het boek heb ik cadeau gehad, de gever had niet door dat dit het tweede deel was van een serie.
Ondanks dat dit het tweede deel was, heb ik het boek goed kunnen lezen.
Alex Nievelstijn woont na een tijd in Amsterdam weer in Limburg. Op een dag en vind zijn vader dood als hij hem bezoekt. In het huid in ingebroken en kostbare iconen zijn gestolen uit de collectie van zijn vader.
Terwijl zijn collega's onderzoek doen naar het overlijden van zijn vader, is het een hartaanval of is er meer aan de hand?, start Alex een nieuw coldcase onderzoek naar de moord van een non.
Alex heeft gedurende de onderzoeken zwaar, zijn burn-out verleden, de dood van zijn vader waar hij geen goede band mee had en de verantwoordelijkheid voor zijn zusje die gehandicapt is drukken zwaar op hem.
Het boek leest lekker weg, beide verhaallijnen zijn goed te volgen.
Het boek heeft een kleurige voorkant van een bos met een kerkje, dat doet denken aan Limburg.
Het boek eindig met een cliffhanger, die je doet verlangen naar het volgende en laatste deel.
Voorlopig ga ik mijn tijd doden tot de derde deel uitkomt met het lezen van de eerste deel.
Ondanks dat dit het tweede deel was, heb ik het boek goed kunnen lezen.
Het boek leest lekker weg, beide verhaallijnen zijn goed te volgen.