Feelgood roman incl diepgang in personages
Al diverse boeken van Sarah Morgan gelezen, en ik geniet ervan ze te lezen. Na een goede thriller of true crime is een roman heel fijn om tezen.
De mooie kaft geeft de indruk dat je een licht ontspannende roman gaat lezen, niets is minder waar.
Dit boek gaat over de verhoudingen tussen ouders en kinderen. en de misverstanden tussen elkaar, soms veroorzaakt met de beste bedoelingen.
De hoofdrollen zijn voor Cecilia en Kristen, moeder en dochter. Daarnaast is een grote rol in het boek voor Lily de vriendin van de dochter van Kristen. Alle rollen zijn goed verdiept waardoor je met de karakters kunt mee leven en je kunt identificeren. Ik geef het boek 4 sterren.