Nog steeds leuk
Dit boek weer naar jaren herlezen (gekocht in 1986), en nog steeds top.
Een goed verhaal over een verwende vrouw, die besluit om een weekblad die van haar vader was te redden van de ondergang. Een sterke karakter, stoere vrouw met een sterkte wil die iedereen voor haar karretje spant om haar doel te bereiken, en ze blijft leuk.
Ze wordt tegengewerkt om haar doel te bereiken, dat maakt de boek spannend. Goed verhaal van Judith Krantz. Ik denk dat ik haar andere boeken maar weer moet haar herlezen.
Dit boek is ook als tv serie uitgezonden, ik blijf bij het lezen steeds het gezicht zien van de actrice die deze rol speelde. Waarom worden de series van toen niet meer uitgezonden?