Niets voor mij

MariaP 13 november 2021
Ik lees vanalles, dit kwam toevallig in mijn bezit, maar ik had moeite om het boek met plezier te lezen...
Bijna elke zin begon met "en"... het was een beetje te begrijpen omdat het boek was geschreven door de ogen van een kind met zware autisme en respect voor de mensen die voor zulke kinderen moeten zorgen (daardoor een extra ster), maar persoonlijk had ik geen nood aan deze visie.
De vele herhalingen zoals "en ik had niet graag mensen bij mij" of "en ik wil niet dat de mensen gaan me aanraken" etc vond ik een tikkeltje overbodig, ik had het al begrepen na de 3rde herhaling.
Het verhaal was ook simplistisch (het detectiveverhaal was ver te zoeken), dus geen prikkels gekregen door de gebeurtenissen.
Ik heb het boek toch uitgelezen maar het is zeker niet mijn ding... laten we ons zeggen dat ik andere verwachtingen had.

Meer recensies van MariaP