gebroken zielen
In het tweede deel uit de serie van Lotten Leenaerts is Margot stagiair in het ziekenhuis. Ze heeft een crush op de wetsdokter Oliver maar heeft schrik dat hij niks voor haar voelt of dat ze zelf verpest is door haar eerdere relatie met een seriemoordenaar.
Naast Margot, lees je het verhaal ook vanuit de perspectieven van het rechercheursteam die met enkele vreemde moorden te maken krijgt, die op het eerste zicht geen link hebben met elkaar.
Als lezer daarentegen, komt de waarheid sneller aan het licht want je kruipt als het ware ook in het hoofd van de moordenaar. Geleidelijk aan kom je het motief te weten. Het begint redelijk vaag maar het neemt steeds concretere vormen aan. Echter wie de moordenaar is, dat blijft gissen tot het einde.
Vooral de psychologische spanning wordt opgebouwd in dit boek. Het verhaal is niet gruwelijk, bloederig of vol actie. Vooral de interacties tussen de personages maken het verhaal interessant.
Een heel mooi en spannend tweede deel van deze serie! Ik ben benieuwd of er een derde deel komt en of alle hoofdpersonages dan ook hun terugkeer maken in het boek. Ik vind de personages heel tof en zou er zeker nog meer over willen lezen.