Het perfecte meisje

Marieke Leest 14 augustus 2023
Ik heb de vorige delen van de serie echt op een snel tempo uitgelezen! Het is echt leuk om de serie rond Kathleen Verlinden te lezen. Ideaal ook op vakantie want ze lezen supervlot, zijn spannend en misschien een beetje verslavend. Hoewel ik een beetje ontgoocheld was over een bepaalde verhaallijn rond het personage van Kathleen Verlinden, doe ik toch snel verder want Femme Fatale eindigde met een heuse cliffhanger!

Om niet te spoileren, ga ik er ook niet dieper op in. Maar om goed mee te zijn met de verhaallijnen in het privéleven van Kathleen moet je de boeken echt in volgorde lezen. Als je ze toch apart wil lezen, er wordt voldoende herhaald in elk verhaal zodat je up to date bent met alle onderlinge relaties.

Ondanks dat ik even een dipje had bij Femme fatale ging het met Het perfecte meisje weer helemaal zoals ik het graag las. Door de gebeurtenissen, komt er in het relationele leven weer een beetje een rustpunt. Ook krijgen we wat meer te zien van Julie, de dochter van Kathleen.

Het verhaal zit goed in elkaar en de psychologische spanning was door het hele verhaal voelbaar. In beide verhaallijnen zelfs, zowel in deze met Kathleen Verlinden als die van “de nieuwe case”.

Het boek was weer in een mum van tijd uit, door de vlotte schrijfstijl van Anja Feliers en het spannende plot. Een echte pageturner.

Meer recensies van Marieke Leest