Spannende actuele thriller
Poeh! Dit boek zindert na als je het dichtklapt! Het verhaal is hard. En helaas ook realistisch.
Mishandeling, geweld tegen vrouwen, toxische relaties, verkrachting, huiselijk geweld. Het zijn thema’s die niemand onberoerd laat.
De schrijfstijl is meeslepend. Angelique Haak kan de emoties echt tot leven brengen. Zelfs van in het begin van het verhaal als je de personages nog moet leren kennen. Als het perspectief wisselt, krijg je ook de andere kant te zien. De kant waar je als lezer eerst minder begrip voor kon opbrengen. Het laat zien waarom iemand bepaalde keuzes maakt.
Maar het boek is ook een thriller. En spannend was het! Soms moest ik even een adempauze nemen omwille van de thema’s maar verder heb ik dit boek echt in een ruk uitgelezen.
Een spannende, actuele thriller met diepgang en veel emoties. Als je over dit onderwerp een fictief verhaal wil en kan lezen dat zeer realistisch geschreven is, dan moet je dit lezen!