Flinterdun ongeloofwaardig verhaallijntje.
Dit boek gelezen omdat het over mijn woonplaats Leeuwarden ging... Maar het Fries is er zo pijnlijk doorheen verweven dat het alleen maar storend en nep is.
De research vooraf lijkt ook mager, als het gaat over het rijden door een straat waar al jaren geen verkeer meer komt en parkeren op het plein waar je al jaren niet meer mag parkeren. In 2020, toen het boek uitkwam, ook allang niet meer. Details maar als kenner storend, goed gekeken op de kaart maar geen goede research vooraf.
Inhoudelijk wat je van een bouquetreeks mag verwachten. Flinterdun ongeloofwaardig verhaallijntje, maar leuk tijd verdrijf.