Geobsedeerd door sex
Dit boek was vorig jaar een grote hype, iets wat er bij mij niet in kan.
Voor mij is dit een typisch Amerikaanse roman, waarin alles sterk aangezet is. Een 45-jarige vrouw in haar perimenopauze, die geobsedeerd is door sex en het liefst met iedereen in bed zou duiken omdat ze bang is dat ze over een paar jaar haar libido kwijt is.
Het boek bestaat uit 4 delen. Het kostte me enige moeite om in het verhaal te komen, maar uiteindelijk vond ik het eerste deel wel aardig, een beetje absurdistisch, maar er zat een verhaallijn in.
Dit werd voor mijn gevoel geheel losgelaten in de volgende delen. De sex die ze in het eerste deel niet kreeg, wat ook bij de lezer een sterk verlangen aanwakkerde, kreeg ik het volgende deel iets lugubers in de sex die ze met een oudere vrouw kreeg. Toen ben ik een beetje afgehaakt. Ik heb het boek uitgelezen, maar er zat voor mij weinig ontwikkeling meer in. Kortom, de hype is geheel aan mij voorbijgegaan.