Anders dan verwacht
Hannah is persoonsbeveiliger, een bodyguard. Ze krijgt de opdracht om de beroemde en aantrekkelijke filmster Jack te beveiligen. Jack reist af naar de ranch van zijn ouders om bij zijn zieke moeder te zijn. Er is alleen 1 probleempje, Jack wil niet dat zijn familie weet dat hij een bodyguard heeft. Dus moet Hannah net doen alsof ze zijn vriendin is.
Een heerlijke feelgoodroman boordevol humor en met een verrassende twist op het einde.
Doordat dit boek is uitgegeven door een christelijke uitgeverij had ik ook een christelijke roman verwacht. Dat is het dus niet. De diverse personages duiken na 1 ontmoeting al met elkaar het bed in.
Vind persoonlijk dat dit boek meer thuis hoort bij een andere uitgever. Dan had ik dit boek ook met een andere verwachting gelezen. Hierdoor dus een wat dubbel gevoel bij dit boek.