lekker tussendoortje
Via Vrouwenthrillers en de Verhalenfabriek kreeg ik de kans om Target geschreven door Hanneke Meier te lezen.
Valerie en Antonio hebben hun eerste ontmoeting bij een stoplicht. De eerste vonk slaat over. De volgende ontmoeting in de supermarkt geeft dat zetje dat ze nog meer naar elkaar aangetrokken worden. De relatie kent vooral zijn seksuele aantrekkingskracht, maar krijgt het de kans om te ontwikkelen?
De schrijfstijl van Hanneke Meier was voor mij toegankelijk, de woorden nemen je mee naar een beeldende scene die een hoog stukje sensualiteit en spanning kent. Wat een heerlijke draai aan het verhaal op een moment dat je denkt te weten hoe het verhaal verloopt.
Het is geen diepgaand verhaal, het leest lekker weg en zorgde voor wat uurtjes leesplezier!
Bedankt Vrouwenthrillers, de Verhalenfabriek en Hanneke Meier voor dit heerlijke tussendoortje.