Moderne tijd in een passend jasje.

05 september 2023
Met dit boek heeft henk van straten opnieuw goed werk afgeleverd. Hij weet met zijn romans de tijdgeest bij de strot te pakken, en schut de lezer zo nu en dan door elkaar.

Ditmaal zijn vader en zoon op de vlucht, waarbij de vader het een goed moment vindt om de zoon te helpen naar volwassenheid te helpen.

Het boek heeft alles in zich.
Humor wordt afgewisseld met pakkende boodschappen en conclusies.

Dit is voor mij het boek van 2023 tot nu toe. Omdat de thema's heel goed uitgediept zijn. Ook zijn de hoofdstukken van een prima voormaat (niet groot) waardoor je sneller geneigd bent door te lezen. Van Straten bewijst hiermee dat het niet gaat om hoeveel je zegt, maar om hoe je het zegt.

Meer recensies van