Dubbelleven

Maya Huybrecht 22 maart 2025
Fenna en Liv, een jong en verliefd koppel, leren elkaar op een nogal ongewone manier kennen: Fenna raakt betrokken bij een ongeval, en Liv vangt haar op. Ze houden contact en de vonk slaat over.
Alles lijkt zijn gewone gangetje te gaan, tot Liv op een avond niet thuiskomt. Ook de dagen die volgen laat ze niets van zich horen. Fenna is radeloos. Met man en macht gaat ze op zoek naar Liv, en naar wat er precies gebeurd is tijdens het ongeval.
Mijn eerste ervaring met Frank Vork en de Verhalenfabriek is direct een schot in de roos. Fenna, met haar struggles in het leven die voor velen herkenbaar zullen zijn. Liv, als reddende engel en liefdevolle partner. Een verhaallijn waar je in mee wordt gezogen. Een vlot lezend boek en een ontknoping die ik niet had zien aankomen.
Dubbelleven is een Tussendoortje: een korter verhaal van rond de 100 pagina’s, dat je op een avond of namiddag kan uitlezen.
Op basis van de verhaallijn, de uitwerking van de personages en de vlotte schrijfstijl krijgt dit boek van mij een welverdiende ****!

Meer recensies van Maya Huybrecht