Spannend verhaal die je in 1 ruk wilt uitlezen
Op de cover staat:" Hoe ver ga je om je kind te beschermen". Als moeder zijnde kan je wel zeggen ik zou dat if dat doen maar je weet het nooit tot er daadwerkelijk iets gebeurd waardoor je beslissingen moet maken. In dit boek laat men een beetje zien wat een moeder zou kunnen beslissen.
Claire Cooper is een jonge moeder en journaliste die paniekaanvallen heeft. Tijdens een stomachtige nacht worden Claire's angsten werkelijkheid. Haar echtgenoot, Sam, is niet thuis omwille van een zakenreis. Die nacht ontdekt Claire een vreemde man in de slaapkamer van haar dochtertje, ze smeekt hem om niet haar dochtertje maar haar mee te nemen.
Zodra de kidnapper met Claire in de auto vertrekt begint ze zich zorgen te maken om haar 3 dochtertjes. Er is niemand thuis om hun te helpen met aankleden en eten te geven.
Een week lang moet Claire vastgebonden doorbrengen met als enige met gezel de indringer.
Waarom is deze man in hun huis ingedrongen? Loopt alles goed ten einde?
De auteur wist alles goed te omschrijven. Ze heeft 2 verhalen in elkaar laten overvloeien, het verhaal van wat zich op dat moment afspeelde en nu en dan word je even terug gegooid naar een vroegere tijd. Deze stukken laten iets meer zien over hoe ze haar leven zag.
Ik vond het een spannend verhaal van begin tot einde. Kan het zeker aanraden
Waarom is deze man in hun huis ingedrongen? Loopt alles goed ten einde?
Ik vond het een spannend verhaal van begin tot einde. Kan het zeker aanraden