Een mooie maffia romance

Michaela1981 28 januari 2026
Arc: Savage temptation een maffia romance van Stephanie Amaral

Jamie:

New York had een nieuwe start moeten zijn. Een ongecompliceerd, schoon canvas waar ik een nieuwe versie van mezelf kon creëren. Maar schoon en ongecompliceerd bleek een illusie toen een duivel in een maatpak mijn kleren verpestte vlak voor mijn levensveranderende sollicitatiegesprek. Nu heeft hij zich in mijn leven genesteld op een manier waar hij niets te zoeken had. Deze duivel had duistere kanten die ik niet aankon, maar toch zou hij degene zijn die het licht zou laten schijnen op de persoon die ik hoorde te zijn.

Liam:

Ik was er zeker van dat engelen in de hel rondliepen nu ik er met eigen ogen een had gezien. Haar licht deed me verlangen naar een vleugje zonneschijn. Maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om haar te bezoedelen met mijn duisternis. Ze was niet geschikt voor de verdorvenheden die mijn geheimen verborgen hielden. Maar ik was een egoïstische man, en haar dwingen te blijven was een zonde die ik maar al te graag beging. Achteraf bleek dat een kus en een vork al genoeg waren om te beseffen dat ik haar nooit meer zou laten gaan.

De auteur haar schrijfwijze is vlot waardoor je het boek verslind in no time. Ze heeft hier het vogelperspectief gebruikt waardoor je soms dezelfde situatie leest maar vanuit het perpectief van één van de hoofdpersonages. Hierdoor leer je Jamie en Liam sneller beter kennen.

Het is een leuk verhaal waar je soms rauwe emoties ziet zoals verdriet, pijn en verraad. Het enige wat me beetje tegenviel( maar dit is persoonlijk) is dat Jamie wel heel erg emotioneel is.

Meer recensies van Michaela1981