Een spannend avontuur van begin tot einde
De koningsmoorden is het 4de boek van Rick Vermunt. Laat je mee nemen in een spannend verhaal over Gunnar Gudmundson. De eerste en enige mens die tussen de Goden in Asgard leeft.
Op een dag roept Odin Gunnar bij zich als hij terug komt van een missie. Tijdens het onderzoek naar de koningsmoorden is Sigrdrifa, de echtgenote van Gunnar, verdwenen.
Het enige dat Gunnar weet is waar zijn echtgenote, Sigrdrifa, is verdwenen op Midgard. Het spoor lijkt aanvankelijk duidelijk als hij het moordwapen vind.
Vanaf dan beginnen nieuwe avonturen voor Gunnar Tijdens zijn zoektocht naar zijn echtgenote.
Rick Vermunt zijn schrijfstijl zorgt ervoor dat je het boek vlotjes leest. Ook ditmaal kon ik hem met moeite wegleggen. Hij weet perfect de spanning erin te houden van begin tot einde.
Kan niet wachten om meer van deze auteur te lezen.
Kan niet wachten om meer van deze auteur te lezen.