Meer dan 5,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

De sekte

Michaela1981 12 februari 2024
De sekte van Lois Blommestein. Het is een prachtige thriller waar je wordt mee genomen in het leven van een sekte. Hoe alles tot stand is gekomen en hoe iedereen erin terechtkomt. Mascha is al jaren op zoek naar haar zus Liann die opeens verdwenen was. Tot ze op een avond onverwachts bezoek kreeg van een paar mannen. Die namen haar mee naar Borke waar Liann verblijft. Al snel heeft ze door dat er geen weg meer terug is. Jaren later weten een broer en zus te ontsnappen uit deze gemeenschap. Gelukkig net op tijd voor de baas met zijn zusje Sasia kan trouwen. Vanaf dan zet Borke de achtervolging in naar Brent en Sasia. Weten ze volledig te ontsnappen of worden ze toch gevonden? De auteur Lois weet je echt vast te houden bij elk hoofdstuk. Ze omschrijft alle details zo goed dat je zonder moeite een beeld kan vormen van de gebeurtenissen. Hoop dat er nog veel boeken van haar gaan komen.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Michaela1981

Gesponsord

Als lezer word je uitgenodigd mee te denken en krijg je voldoende hints en vermoedens toegespeeld en toch sta je continu op het verkeerde been.

Doe mee aan de Hebban Boek van de Maand Challenge en lees mee met de Hebban Crew. 16 verrassende boeken in 16 maanden!