Historie verweefd met een actueel thema op een speciale wijze
De uitverkorene van Ecbatana is een roman van Veljko Radosavljevic.
Uitgeverij Parisbooks.
Laat je mee nemen op een reis doorheen een wereld vol vergeten kennis en mysterie. Een verhaal die je op een vernieuwende manier ware hystorische momenten laat beleven.
Boaz is een jonge man die voor een keuze staat. Die niet alleen zijn eigen lot bepaald maar ook die van de wereld rondom hem. Beetje bij beetje onthullen oude profetieën en geschriften hun geheimen.
Om te vinden wat hij zoekt zal hij een moeilijke weg vol obstakels moeten afleggen. Gaat Boaz tijdens zijn zoektocht de juiste keuzes maken? Gaat hij vinden wat hij zoekt?
Dit verhaal bevat een heel actueel thema: zoeken naar de waarheid, vervulling en innerlijke vrijheid. Hoeveel invloed hebben de individuele keuzes op het grote geheel? Heb je de moed om de schijnbare chaos van de wereld te omarmen en de weg te vinden naar inzicht en eenheid?
Veljko heeft in dit boek op een heel eigen manier history verweven met een actueel thema. Zijn schrijfkunsten zorgen ervoor dat je dieper gaat nadenken. Dankzij de goed beschreven karakters en gebeurtenissen leer je de personages beter kennen. De schrijfstijl is heel toegankelijk waardoor het boek prettig leest.
Een prachtig boek die je zin om hystorische momenten nog beter te leren kennen aanwakkerd. Ik werd zowaar verzwolgen erdoor en kon met veel moeite het boek naast me neer leggen. Ik hoop nog meer van deze auteur in deze schrijfstijl te kunnen gaan lezen.
Ik kan deze auteur en dit boek alleen maar aanraden. Zeker als je houd van het oplossen van codes( beetje vergelijkbaar met de boeken van Dan Brown)
Uitgeverij Parisbooks.