Topper van een boek

Michaela1981 10 mei 2024
De verloren zuurgeest is een Young Adult boek. Wauw wat een verhaal, een verhaal waarin een heel speciale reis wordt gemaakt.

Kristi wordt gevraagd, door een man die haar vader zegt te zijn, om hem te komen op zoeken. Een rampzalige reis begint, waarin de wereld rondom haar langzaam verandert. Vanaf dan begint er voor haar een heel avontuur. Ze beland op een vreemd eiland, waar ze David leert kennen. Hij stuurt haar naar een nieuwe tropische aarde. Terwijl ze de weg naar huis probeert te vinden komt ze allerlei vreemde figuren tegen, maar ook nieuwe vrienden.
Gaat het Kristi lukken om terug thuis te komen en zal dan alles weer zo zijn als voorheen.

Joshua Toonen heeft een prachtige schrijfstijl, hij weet je te verbazen van begin tot einde. Hij heeft op een heel eigen wijze een heel speciale reis geschreven, die reis wordt duidelijk op het einde.

Amai wat een speciaal boek, ik weet dat ik zeer zeker meer van deze auteur wil lezen. Het is spannend en verassend toen ik het einde las. Kan dit boek en de auteur alleen maar aanraden.

Meer recensies van Michaela1981