Geweldige fantasy
Golven in de sterrennacht is de opvolger van Water in het duistere niets van Sophia L Montgomery. Je wordt meegenomen in een fantasy wereld vol spanning, magie en vriendschap.
Nadat Maan maanden op zee is geweest verbergen ze zich met Yue Yan en haar trouwe wolf op een zolder. De stad waar ze verborgen zijn is volledig overstroomt. Omdat het eten zo schaars is, wordt overleven heel moeilijk. Als ze op een avond gevaarlijk bezoek krijgt, wordt ze gedwongen om de man te zoeken waarvan ze gevlucht is. Haar vriendin Yue Yan verbergt iets voor haar. Maar wat verbergt ze en lukt het ze om deze plek te verlaten?
Alweer neemt de schrijfster je mee in een fantasie rijke wereld waarin je helemaal verslonden wordt. Haar schrijfstijl is zo aangenaam waardoor het boek vlotjes leest.ook hier weet ze heel goed de personages, plaatsen en gebeurtenissen zo goed te beschrijven dat ze bijna werkelijkheid worden.
Ik kan alvast niet wachten om het derde deel van deze fantasy te lezen. Ze houdt je vast van begin tot einde. Hoop nog veel boeken van jou te kunnen lezen