In één woord “geweldig”
Wat heb ik genoten van dit boek!
Vanaf de eerste tot en met de laatste bladzijde heb ik geboeid gelezen en ben ik aan de hand van Nina Fleurie meegenomen door dit bijzondere verhaal heen.
Er gebeurd zoveel dat het best lastig is een recensie te schrijven zonder spoilers weg te geven.
De zoektocht naar haar, net verworven zusje, neemt Nina mee naar haar moeilijke jeugd en de moord op haar moeder.
Via allerlei wegen komt ze steeds mee te weten over haar moeders dood, een vreselijk geheim en de beslissing de twee zusjes te scheiden en apart van elkaar op te laten groeien.
De manier waarop de schrijfster je meeneemt door de natuur en haar bijzondere kenmerken, is boeiend en laat je alles bijna zelf ruiken, voelen en proeven.
Het verhaal is bijzonder, het is prachtig geschreven en wordt steeds spannender, ik kon het niet wegleggen en vond het eigenlijk jammer dat het uit was, terwijl alle antwoorden waren gegeven.