Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ruth de Rijke is een wat onbehouwen, stronteigenwijze, maar erg slimme vrouw, die zich heel snel ICT-kennis heeft eigen gemaakt. Ze hunkert naar een mooie baan in de ICT met collega’s waar ze mee kan opschieten en een aardig salaris. Vastigheid en veiligheid, dat wil de ietwat sociaal gemankeerde en onzekere vrouw. Maar in plaats daarvan gaat ze van de ene tijdelijke baan naar de volgende. Steeds opnieuw probeert ze een nieuw bedrijf te vinden dat haar kennis en kunde op waarde weet te schatten, maar helaas blijkt telkens kantoorpolitiek te overheersen. Sappelen, dat is het. Toch houdt ze er een paar vrienden aan over en ontwikkelt ze langzaam maar zeker haar sociale bedrevenheid en trots op zichzelf.

Het biografische verhaal is geestig en ontroerend. Ook de vaak eigenaardige collega's in al die verschillende banen zijn humoristisch. Met name aan te bevelen voor mensen die zelf in de ICT zitten.

Reacties op: Geestig en ontroerend

Gesponsorde boeken