Alsof ik de jouwe ben
Het is tijd om eindelijk haar maagdelijkheid te verliezen, haar keuze hoe en met wie is wat aparter, tegenover hoe de meeste vrouwen dit beleven.
Maya heeft er voor gespaard, naar uit gekeken om het via een escort bureau werkelijkheid te laten worden. Wat ze niet weet is dat de eigenaresse er toch andere gedachten hieromtrent op nahoudt en ze ipv een mannelijke escort een goede vriend als kandidaat ziet en deze opdracht laat uitvoeren.
Anthony, een selfmade miljonair, die bewust kiest om even te stoppen met werken en zoekt naar iets wat hem gelukkig maakt. En zal dat Maya zijn met haar wens en verlangens?
Het moment dat ze elkaar ontmoeten voel je het spanningsveld, hun chemie en hun connectie. Bijzonder want ze zijn in veel dingen hun uitersten: een leeftijdsverschil van meer dan 10 jaar, hun uiterlijk, hun levensstijl & standaard, hun achtergrond en verleden.
Maar er is vooral respect, waardering, aantrekking en aandacht. Het open staan voor elkaar, luisteren, niet beoordelen en geven zonder verwachtingen is zo mooi tussen hen.
Lili Valente schrijft hier heerlijke Steamy romance met sprookjesachtige meisjesdroom verlangens. Het is voorspelbaar, wat juist heerlijk is, dat je laat verlangen en toch ook scherp zet wanneer het boze wolf beeld( een kink in de kabel) kan en zal optreden.
Twee mooi uitgewerkte personages die elkaar afwisselen doorheen het verhaal en je zo hoopt dat de match er is.
Alsof ik de jouwe ben, is een vlot, luchtig, zwoel steamy verhaal waar romance in dikke letters staat geschreven.
4 sterren
@missp_her_books_read